Startsidan
 Nyheter
 Lista alla användare
 Vad är Karkza?
 Legion
 Forum
 Kontakta oss
 Önskelista
 Länkar
 Gamla partyn
 Fotografier
 Bildgalleriet
 Releases
 LG-Game
 FTP Arkiv
 Anti-spam-cookie

 Logga in
 Nytt konto

   Schema
[Andra svar] [Svara] [Tillbaka till forumet]

Postat av: Magnus, 2017-12-30 15:10:08

Man får komma när man vill under dagen. Jag räknar med att gå upp någon gång mellan 5 och 10. Fram till 9.30 har bäbisen fokus. Kommer man tidigare än dess så blir man nog lite ignorerad om man dyker upp, men man kanske iallafall kan få kaffe?

För att kunna ta del av spa dagen behöver det finnas lite grejer ute. Så efter att frukost inmundigats så sätter jag igång med att få eld i pannan för att få varmvatten till bubbelbadet, lägga upp handdukar utanför bastun, fixa harmonisk musik i der Wintergarten, lägga mysljus lite här och där, sätta på jag på bastun.

Nu är klockan mellan 12-13 något och om man kommer efter det så är det alltså ganska redo för att börja spa-a sig. Det som saknas är bubbelbadet som väntar på värme från pannan.

Har jag någon rätt kvar att fixa själv så händer det nu, i kombination med att jag äter någon enkel lunch eller så.

Vid lämpligt tillfälle så tappar jag upp vatten i badet. Nu är klockan runt 14 och allt rörande spa-t är färdigt.

Stefan och Marie har ett sovkräset barn, så de lägger önskemål om när mat-ätandet äger rum. Önskemålet följs i så god mån som möjligt.

Strax innan Kl 24 dyker det upp deltagare från en annan fest på andra sidan vägen. Kl 00 skickar vi upp 10 st biologiskt nedbrytbara rislyktor till skyn. Därefter är schemat slut förutom de stående punkterna.


Oklara hållpunkter är: Björns JENGA-spel, Björn har ett KLASK-spel han fick i julklapp och eventuella andra spel-turneringar av olika slag.Andra svar:
Nyårsfest!!! - Magnus


Posta ett svar:

Namn:
Ämne:
Kommentar:

Lämna Inlägg-fältet tomt om du vill ha [NT] framför din Rubrik. (No Text)