Startsidan
 Nyheter
 Lista alla användare
 Vad är Karkza?
 Legion
 Forum
 Kontakta oss
 Önskelista
 Länkar
 Gamla partyn
 Fotografier
 Bildgalleriet
 Releases
 LG-Game
 FTP Arkiv
 Anti-spam-cookie

 Logga in
 Nytt konto

   Rapport
[Andra svar] [Svara] [Tillbaka till forumet]

Postat av: Magnus, 2015-08-10 10:33:27

På fredag är det JAM hemma hos mig. Jag och Pattec ser över hur saker funkar och gör ljud. Tyvärr finns det tydligen inga live-streaming tjänster för ljud längre, så det är väl typ hemligt. Super gör vi också och går inte och lägger oss förrän kl 4. Kl 9 är jag därför väldigt trött, men ska städa huset. Jag vill ju inte börja förrän Patrik har gått upp, eftersom det är taskigt att väcka någon som sover med en dammsugare, så jag väntar. När Patrik är uppe säger han att han har varit vaken en timme. Han får frukost och vi är trötta. Jag börjar städa.
Så blir jag klar och har duschat en bit in på eftermiddagen.
Björn ska med i vår bil till Örebro. Egentligen hade han velat åka med Pär som åkte lite tidigare, men under ett samtal mellan Patrik och Pär ett par timmar innan vi är på G så berättar Pär att han redan har åkt för att han kände sig sen. Under samtalet säger Patrik till Pär att ''Björn är nog inte så sugen'' så Björn åker med oss. Så är det!
Vi kommer fram efter att folket (Pär) redan har gått konstrundan och tvingat oss att parkera i stan (tydligen rätt på Martin). Vi får ta konstrundan igen på natten. Efter att vi har ätit något vietnamesiskt i saluhallen så splittrar vi. Vi vandrar lite, går till Willys och köper choklad och energidryck eftersom jag var trött. Björn tipsar om en blå dryck som man tappar känseln av. Jag överväger bland budgetvalen och det blir en POWERKING added.
Sen går vi sakta till bilen och drar på chans till svamphuset där M&M&I bor. De är sura över att vi är sena den här gången också: Det finns ingen hejd...
Vi fikar och Milla vill inte hänga med oss längre. Inte Ivar heller, så de drar till Västerås för diverse. Vi sätter oss på altanen, dricker öl, äter godis och spelar snygg-UNO. Jag har solen i ögonen, så när Pär erbjuder sig att hämta en öl till mig snor jag hans plats. Därefter har Pär solen i ögonen istället för jag. Han får en rödnande indianton i ansiktet efter ett tag, men lånar Ivars 1800-tals damhatt som är Millas.
Sen sitter vi och hänger i vardagsrummet ett tag och sen ska vi äta ost!
Det är en som smakar grädde, en som är lokal och heter Barbro (jag tror att den har ett blått streck genom sig), en som är gul och hård och får berömmelse, en som är en camembert och som inte smakar något öht, en som förmodligen är Stefans favorit eftersom man ska ha eau-de-vie på den innan man äter den (mums ''fillibabba'') och en som Pär har varit och köpt som smakar JÄTTEMYCKET men tydligen inte lika mycket som den som han egentligen tänkte köpa men som inte fanns inne i Linnés ostaffär.
Vi häller i oss lite mer portvin innan vi går ut på konstrunda.
Nummer ett är bokbollen. Den har många böcker på sig och ser ut som en boll. Sen kommer en grej upp ur vattnet bredvid. Den åker ner sen igen. Sen är det diverse installationer i en park, bl a en liten glasbur med menspapper och en metallbur där det hänger kläder ''på tork'', är lite strandstolar och sånt. Det är också diverse metalliska föremål utspridda i parken. Sen kommer vi till en staty föreställande en person med blommor istället för huvud. Jag tar kort på den och skickar bilden till Dag H (som blir rädd). Därefter går vi in till STORTORGET där det finns lustiga speglar. Det är mycket roligt och i princip kvällens höjdpunkt, Björn hittar en spegel där man får bläckfiskhänder. Usch! Vid speglarna upptäcker Patrik att det också finns jäntor i vinröda jackor. Det är också olika installationer i glasburar (t ex ett litet hus med vaktande personer runtom). Nu blev jag osäker på ordningen, men vi säger såhär: Vi fortsätter. Jag börjar tjata om att vi borde dricka öl på lämplig lokal. Efter att ha gått lite mer och sett konst som ska påminna oss om hur AZTEKERNA hade odlingsöar och den kanske mest obehagliga konsten där det var cyklister med ruttna ansikten som hade fastnat när de på sina cyklar flög över ån, så satte vi oss på videobiljarden och drack öl. Vi försökte spela lite AIR HOCKEY, men hade inga pengar........ Det blev istället mycket diskussioner om Mr. Rabbit (enligt Patrik det allra bästa) och hur i hela friden en penisring med tillhörande Mr. Rabbit-sak för extra klitoris stimulans kan se ut så bestämde sig alla i hemlighet att det här var det sunkigaste stället. Vi gick hem. Eventuellt var det här alltså innan torget och de roliga speglarna.

Där drack vi lite mer och Pär lekte med Activity center tills mitten blev sur.

Förut när jag var någonstans mitt i rapporten så ville jag skriva att jag skulle avslöja något, men tänkte att jag tar det sist. Så jag skrev ''Till sist ska jag avslöja att'', men nu har jag glömt bort vad det var jag skulle avslöja.Andra svar:
Ost o Konst! - Fam Eriksen


Posta ett svar:

Namn:
Ämne:
Kommentar:

Lämna Inlägg-fältet tomt om du vill ha [NT] framför din Rubrik. (No Text)