Startsidan
 Nyheter
 Lista alla användare
 Vad är Karkza?
 Legion
 Forum
 Kontakta oss
 Önskelista
 Länkar
 Gamla partyn
 Fotografier
 Bildgalleriet
 Releases
 LG-Game
 FTP Arkiv
 Anti-spam-cookie

 Logga in
 Nytt konto

   En av årets top 5 idéer
[Andra svar] [Svara] [Tillbaka till forumet]

Postat av: Magnus, 2015-04-26 12:31:10

Allright!
Så ''jag'' har en altan. Altanen har ''pelare'' som tyvärr är ca 1 dm högre upp än önskat. Det betyder att man behöver ta långa spadar (det finns egentligen ett namn för dem) och gräva upp runt pelare för pelare för pelare (det är 6-8 st, vet inte riktigt säkert).

Altanen är egentligen inte min och vill jag ha den lär jag få köpa den dyrt och heligt av diverse folk (a.k.a. min snälla farmor) inom Djurbergsklanen om ca 1-100 år. Därför är jag inte toksugen på att slita ut min arma kropp mot att få betala för det själv.

Det talas ofta om att gratis är gott. ''Gratis'' är förstås inte riktigt lika gott som det riktiga gratis, men ''gratis'' duger gott till att vara gott ändå. Därför bjuder jag in till följande under lämplig helg fr o m nu tills september:

Ni (sunningar) dyker upp i lagom samlad skara en solig (vi vill ju inte ha skitväder) lördag kl 12 med förhoppning om att bli GRÄVARE. Alla GRÄVARE får sig en varsin lång spade i hand. Eftersom jag räknar med stor efterfrågan så kommer inte långa spadar att räcka till alla utan resterande personer får bli s.k. MORALHÖJERS. Vi har således ett gäng glada GRÄVARE och MORALHÖJERS ute på ''min'' gård, förhoppningsvis runt altanen.
De som trodde att MORALHÖJERS har gått lottlösa har trott fel!!!! De har nämligen till förfogande ett hundratal öl som de kan distribuera bland sig själva och GRÄVARNA som de bäst vill och anser lämpligt. Beroende på tidpunkt på året kanske det finns saft också. MORALHÖJERS får även byta plats med GRÄVARE närhelst de vill. Som vanligt är ju den NATURLIGA ROTATIONEN rätt så önskvärd.
Arbetet med att gräva upp/ned altanen fortskrider tills senast söndag kväll då vi ska vara klara. På kvällstid tänkte jag att jag sätter iordning ett schema med s.k. roliga aktiviteter där man kan njuta av den svenska för-/hög-/sensommarvärmen.

Vad sägs????

PS. Den som vill ha OP ska givetvis ha fri tillgång.Andra svar:
--> En av årets top 5 idéer - Magnus


Posta ett svar:

Namn:
Ämne:
Kommentar:

Lämna Inlägg-fältet tomt om du vill ha [NT] framför din Rubrik. (No Text)